close Warning: Can't synchronize with repository "(default)" ( does not appear to be a Git repository. See the log for more information.). Look in the Trac log for more information.

Changes between Version 25 and Version 26 of WikiStart


Ignore:
Timestamp:
04/30/2013 07:32:32 AM (11 years ago)
Author:
Andrej Dundović
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • WikiStart

  v25 v26  
  1 '''Kodiranje Križevaca / Crisium Code''' inicijativa je [http://www.udruga-point.hr Udruge P.O.I.N.T.] kojom se žele uvesti napredna socio-tehnološka rješenja za sveprisutno računarstvo. Kodiranje Križevaca temelji se na otvorenim informacijsko-komunikacijskim tehnologijama za slobodnu upotrebu građanima.
   1'''Kodiranje Križevaca / Crisium Code''' inicijativa je [http://www.udruga-point.hr Udruge P.O.I.N.T.] kojom se žele uvesti napredna socio-tehnološka rješenja za sveprisutno računarstvo. Kodiranje Križevaca namijenjeno je građanima i turistima za slobodnu upotrebu, a temelji se na otvorenim informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.
  22
  33Osnovna je motivacija želja za zaštitom i promocijom kulturno-povijesne baštine križevačkog kraja i Križevaca, jednog od najstarijih gradova kontinentalne Hrvatske, koji je još 1935. godine proglašen nepokretnim spomenikom kulture.